Welkom bij Hotel Westendia
De perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie aan de kust.
Hotel Westendia ligt op een gunstige locatie in de levendige kustplaats Westende en biedt een prachtige privétuin en een oase van groen en rust en beschikt over rustige kamers met alle modern comfort voor een ontspannen vakantie.
Reserveren
Kamer nodig aan zee voor een weekend of voor een week? Bekijk ons aanbod en boek direct met Hotel Westendia
Ensuite kamers met ontbijt inbegrepen

Hotel Westendia, uw hotel in Westende aan zee.Uw Hotel in Westende

Hotel Westendia ligt op een gunstige locatie in de levendige kustplaats Westende en biedt een prachtige privétuin en een oase van groen en rust.
Hotel Westendia, een huiselijke en kleinschalige hotel in Westende, ligt in een woonwijk en beschikt over rustige kamers met alle modern comfort voor een ontspannen vakantie.

In 5 minuten wandelt u naar het charmante, karakteristieke dorpscentrum van Westende met zijn winkels, restaurants en cafés. De omgeving is zeer geschikt voor fietstochten en wandeltochten in de duinen. Na een gezond en gevarieerd ontbijt is het slechts een korte wandeling naar het strand (400 meter) of naar de prachtige duinen (50 meter) van Westende - Bad. Ook met de kustram is ons hotel gemakkelijk te bereiken.

U kunt gebruikmaken van de fietsenstalling en de gratis parkeergelegenheid. In de hele accommodatie van Hotel Westendia is gratis WiFi beschikbaar. Hotel Westendia biedt u een inbegrepen continentaal ontbijt aan, gratis parking, een grote tuin met speelplein, een grote flatscreen tv en supersnel wifi in alle kamers.

Hotel Westendia heeft een traditie van tevreden gasten opgebouwd; de basis hiervan is een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit die we u aanbieden.

Bij ons geniet u van een onspannend en aangenaam verblijf aan zee in alle rust & comfort.

Bekijk alle Kamervoorzieningen en reserveer direct met Hotel Westendia